Bærekraft og næringsbygg


Ved å Investere i solceller på tak og fasade kan næringsbygget produsere sin egen fornybare energi. Utnytt store arealer for å redusere energiutgiftene betraktelig! Samtidig bidrar du til at din bedrift går foran med et godt eksempel på ekte bærekraft.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende og gratis PV*SOL beregning av din bygning!

Hva er PV*SOL?
PV*SOL er et dynamisk simuleringsprogram med 3D-visualisering og detaljert skyggeanalyse for beregning av optimal effekt av ditt kommende solcelleanlegg.

Visste du dette?
Nå kan bedrifter få inntil 1,8 millioner kroner i støtte fra Oslo kommune.  Gjennom tilskuddsordningen kan dere få tilskudd til rådgivning, kjøp og installasjon av solceller. Oslo kommune legger til rette for at nettopp din bedrift tar vare på solstrålene på taket. 

Oslo kommune gir solcelletilskudd!Image

Velg riktig leverandør av solcelleanlegg


Sol365 er totalleverandør av solcelleanlegg og tilhørende arbeider. Den beste kompetansen innenfor beregning og montering av solcelleanlegg får du av oss. Alt av elektriske arbeider og el-installasjon prosjekteres og utføres av godkjent elektrobedrift. 

Det er av avgjørende betydning at du velger energisystemer designet for norske forhold. Dette har stor betydning sett i et bærekraftig perspektiv. Hvorfor?

Anlegget skal levere optimalt med energi over mange år samtidig med minimalt, men nødvendig service og vedlikehold. Dette kaller vi ekte bærekraft.

Les mer om vår kompetanse her: om oss i Sol365