Solcellepanel på taket til borettslag og sameier


Oslo kommune kommer med denne kunngjøringen på nettsidene sine:

"Fra og med 21. september 2022 til og med 31. desember 2023 har vi økte støttesatser til borettslag og sameier."

Med solcellepanel kan borettslag og sameier produsere mye strøm, enten det er til fellesarealer eller til selve boenhetene.
Solcellepanelene vil produsere energi i minimum 30 år, og de aller fleste har spart inn investeringen på 5-7 år. Med dagens strømpriser, forandrer dette regnestykket seg til brukerens fordel 🙂 Med andre ord: Borettslaget kan se fram til minst 25 år med gratis strøm fra solcelleanlegget.
Solcellepanel kan monteres på tak og fasader, enten det er skrå tak, flate tak eller på vegg. Det finnes også løsninger hvor man kan integrere solcellene i taket eller fasaden. Snakk med oss om muligheten som finnes for akkurat ditt borettslag eller sameie. Vi har lang erfaring med å fremlegge gode energieffektive løsninger tilpasset norsk klima. 

(Gjengivelse av uttalelse fra Oslo kommune er publisert med godkjennelse fra Kommunikasjonsavdelingen, Klimaetaten i Oslo kommune).

solceller-på-taket i-borettslag

Bidra til bærekraft i nabolaget

ved å produsere egen strøm ved hjelp av solceller.

Borettslag og sameier har ofte store takarealer som står helt ubrukte året rundt. Hvorfor ikke bruke taket til å produsere strøm, spare penger og bidra til mer ekte bærekraft i nabolaget? 
Solcellepanel er regnet som den  mest kostnadseffektive formen for solceller. Les mer om tilskuddsordningen her:

Oslo kommune gir solcelletilskudd!