Om oss


SOL365 AS er en innovativ bedrift i vekst. Vi har solid erfaring og kompetanse med installasjon av ulike solcelleanlegg i Norge. Vi ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid for natur og mennesker. Derfor jobber vi hardt for å kunne tilby de beste løsningene innenfor solenergi i Norge og vi har flere spennende samarbeidspartnere.

Våre ansatte har jobbet med fornybar energi i mange år og har stor kompetanse innen solceller og alle viktige momenter ved å installere et solcelleanlegg. Vi kan derfor tilby prosjektering og montasje av ulike anlegg for bolig, næringsbygg og på større idrettsanlegg.

Selskapet har et solid team av El-installatør, elektriker, montører og lærling som har bred erfaring innen byggfag og har samlet 26 års erfaring med å legge solcelleanlegg.

Selskapets egenkapital er betydelig styrket i 2023 og med sterke finansielle eiere har vi nå muligheten til å ta på oss større prosjekter.

Peder Chr. Løvenskiold - Administrerende direktør og eier i Løvenskiold Gran AS og med-eier i Investeringsselskapet Anthon B Nilsen AS  har tilført både egen- og lånekapital for å tilrettelegge for videre vekst, samt stiller kunnskap til disposisjon.

Dette gjør han sammen med arbeidende styreleder i Sol365; Sivilingeniør Morten Størmer.


Image

Vi har lang erfaring med å tilby bærekraftige løsningsforslag og videre installasjon av anlegg på større næringsbygg. Du kan føle deg trygg på at alle produktene Sol365 benytter følger Norsk Standard i forhold til ISO sertifisering.  Anlegget beregnes for norske forhold, vind og snø.

Sol365 leverer energisystemer til både tak, baldakiner og fasade.

Hvem er vi?


Deborah Sandnes

Daglig leder


Christine Titland

Logistikk & Økonomiansvarlig


Morten Størmer

Styreleder


Jørn Kirkestuen

Elektroinstallatør


Øyvind Thomassen

Teknisk Selger

+47 92 222 400


Ansor Keref

Prosjektleder


Valeriu Galinschii

Montør


Sakariye A. Abdi

Elektriker Lærling

Få oversikt

Etter ønske kan vi også levere solcelleanlegget med kontrollstyring via app eller annen elektronisk enhet. Snakk med oss om hvilke muligheter vi kan tilby.